Pazar yerlerinde satışa kapalıyız.

Ocak 4, 2023
Pazar yerlerinde satışa kapalıyız.

Pazaryerlerinde mağazamız kapalı .

Bilindik pazaryerlerinde, örnek olarak trendyol da mağazamız bulunmaktadır. satış yaptığımız süredeki satıcı başarı puanımız 9,9 dur. 

 Mağazamızı tatilimizi almamızın kısa detaylarını açıklayabiliriz.  

    Mağazamızda bugün için 325,00 tl ye sattığımız masterchef markalı terliği trendyol da %24 trendyol komisyonu %20 kargo (trendyol bu kargo ücretlerindende kendi ayrıca içinde kar sağlar.) 475 tl ye sahip olmak zorundadır . Kendi E ticaret mağazamız da 325 tl ye satıyoruz.

 Burada şu soruyu sorabilirsiniz neden bazı ürünler trenyolda daha ucuz ? trendyol bugüne kadarki ticaretinde kurumsal düzenleme ve bu sektöre ilk girenlerden olması nedeniyle ,müşteri güvenini sağlayarak büyük kârlılıklar yaparak bugünki geneline ulaştı . Kazancın büyük bir bölümü reklam harcamalarına ayırmaktadır. Bazen kampanyalar düzenleyerek komisyon alarak pazarladığı ürünleri , kârlılığından feragat ederek veya reklama ayırdığı bütçeden ürünler maliyetlerine veya daha aşağı zararına satarak reklam yapar .Bu durum değişkenlerini gibi gözüksede pazarlama taktiğidir. Bu nedenle satılanların geneline uygun fiyatlı değildir. Bana göre pazaryerleri yüksek komisyonlarla aracılık yaparak kazanç sağladıkları için, pazaryerleri öncülleri , 

   Pazar yerlerinin içinde zaman içinde kar bulunmamalarının organize vararak ( karlılığınızı anında hesaplamanız oldukça zor , neden komisyonu ve kargo ücreti yükünden anında kesiliyor olması ödemenizin 40 gün sonra yapılması bu sürekli bir döngü içinde olması için iadelerle ve kesintilerin hesabını boşaltması gerekir.) hareketler. veya fahiş Tarifelerinin muhafaza edilmesi gerekir. Pazaryerleri siteleri sirkülasyonun fazla olduğu ürünleri kendisi ithal ederek veya ürettirerek pazarlamaktadır.

Tavsiyem satın alma alma merkezi ürün fiyatını iyi araştırmanız ve ona göre alım yapmanız yönündedir. Aynı zamanda alışveriş hacmi E ticaret portalının da güvenilirliğine dikkat edin.

Etbis (Elektronik ticaret bilgi platformu) burada kayıtlı firmalardan gönül rahatlığı ile e ticaret alışverişleriniz yapabilirsiniz. 

Yorumlar

Hiç mesaj bulunmadı

Görüşünü yaz